Η διαδικασία φόρτισης στο δίκτυο ηλεκτρικών οχημάτων Chargeplus γίνεται εξαιρετικά απλή ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:


1) Πλησιάζετε την RFID κάρτα ή μπρελόκ σας στο υποδεικνυόμενο σημείο στην επιφάνεια του φορτιστή. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το φορτιστή και την πρίζα μέσω της εφαρμογής Chargeplus.
2) Περιμένετε έως ότου οι λυχνίες led πάνω από την πρίζα φωτίσουν.
3) Τοποθετήστε το καλώδιο φόρτισης στην υποδοχή του οχήματος. Σε λίγα δευτερόλεπτα, οι λυχνίες led γίνονται μπλε.
4) Για να ολοκληρωθεί η φόρτιση, πλησιάστε ξανά την RFID ή αποσυνδέστε το όχημα μέσω της εφαρμογής.

Χρέωση σύνδεσης 0,40 €/ βύσμα 0,36 €/ βύσμα
Τιμή φόρτισης 0,066 €/ λεπτό 0,060 €/ λεπτό

*χωρίς ΦΠΑ

Όλα τα σημεία φόρτισης του δικτύου φόρτισης Chargeplus εμφανίζονται στον χάρτη ο οποίος είναι διαθέσιμος μέσω της εφαρμογής Chargeplus καθώς και σε άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες ενημέρωσης οδηγών ηλεκτρικών αυτοκινήτων (OpenCharge Map, PlugShare κλπ.) είτε μέσω οποιοσδήποτε εφαρμογών που υποστηρίζουν υπηρεσίες EV Roaming μέσω Hubject/Gireve.

Για κάθε σημείο φόρτισης αναγράφεται η ακριβής διεύθυνση της τοποθεσίας του φορτιστή, καθώς επίσης παρέχονται σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες σχετικά με την ισχύ του φορτιστή, τη διαθεσιμότητά του καθώς και το κόστος της παρεχόμενης υπηρεσίας.

Ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί αυτόματα προς τον φορτιστή μέσω χρήσης της λειτουργίας πλοήγησης που υποστηρίζεται από την εφαρμογή Google Maps/ Apple Maps.

Οι φορτιστές μας είναι AC 22kW άρα μπορούν να παρέχουν την μέγιστη ισχή φόρτισης AC που μπορεί να απορρoφήσει οποιοδήποτε αμιγώς ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα. Επομένως, η ταχύτητα φόρτισης εξαρτάται από την ισχύ που μπορεί να απορρoφήσει το όχημα αλλά και το επίπεδο φόρτισης που βρίσκεται η μπαταρία του οχήματός σας. Ενδεικτικά για ένα μέσο όχημα που μπορεί να φορτίσει, η πλήρης διάρκεια φόρτισης είναι δύο έως δύομιση ώρες.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας στα παρακάτω link αναλόγως το λειτουργικό της smartphone συσκευής σας.

Eπίσης, μπορείτε να πλοηγηθείτε στον χάρτη μέσω οποιασδήποτε εφαρμογής που υποστηρίζουν υπηρεσίες EV Roaming μέσω Hubject/Gireve.

Μπαίνοντας στο site μας chargeplus.gr και κάνοντας εγγραφή στο δικτύο μας στο παρακάτω link https://chargeplus.register.virtaglobal.com/register, παραλαμβάνετε στο σπίτι σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση την κάρτα ή το μπρελόκ RFID. Αν επιθυμείτε επιπλέον κάρτές μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο contact@chargeplus.gr

Μπορείτε να μας υποδείξετε on line το πρόβλημα, μέσω της περιοχής χρήστη, αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ή μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 2851003 από τις 9 πμ. έως τις 5μμ. Μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης υπάρχει συνεχής παρακολούθηση του δικτύου και σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να μας το υποδείξετε με τους παραπάνω τρόπους.