Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων ChargePlus αποτελεί το δυναμικότερα αναπτυσσόμενο δίκτυο υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα και είναι μια πρωτοβουλία της ΕNERES CPM. Η ENERES Charge Point Management (ENERES CPM) είναι ένας ανεξάρτητος πάροχος υπηρεσιών εγκατάστασης και διαχείρισης σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης. Αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της VIRTA και επίσημο διανομέα της ALFEN στην Ελλάδα.

powered by

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

To δίκτυο φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων ChargePlus, της ΕNERES CPM, αναπτύσσεται με συνέπεια και υπευθυνότητα στη βάση μιας πελατοκεντρικής προσέγγισης. Σκοπός μας είναι να συνεισφέρουμε στη δημιουργία ενός αειφόρου οικοσυστήματος βιώσιμης κινητικότητας με εξαιρετικού επιπέδου υπηρεσίες εγκατάστασης, διαχείρισης, συντήρησης και κυβερνοασφάλειας δικτύων σταθμών φόρτισης. Γνώμονάς μας είναι η ποιότητα, η σταθερότητα και η ευελιξία.

Για αυτό το σκοπό συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους διεθνείς οίκους στον τομέα των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (ALFEN) αλλά και του λογισμικού διαχείρισης του οικοσυστήματος της φόρτισης και των παρεχόμενων υπηρεσιών (VIRTA).

Η ΕNERES CPM παρακολουθεί στενά την αγορά και αναπτύσσει συνεχώς νέες υπηρεσίες με σκοπό να προσφέρει την πληρέστερη εμπειρία φόρτισης καθώς και να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις ανάγκες των πελατών της.

Επιπλέον, η εταιρία υποστηρίζει την βελτίωση των εργαζομένων της και επενδύει στη σύγχρονη τεχνολογία. Με έμφαση στην ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα επιδιώκουμε διαρκώς την προώθηση της καινοτόμου και βιώσιμης αστικής κινητικότητας.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όραμα της ENERES Charge Point Management είναι να αποτελεί κορυφαίο σημείο αναφοράς στην αγορά, με προϊόντα και λύσεις που αναγνωρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία τους.

Με γνώμονα πάντα τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, η ENERES CPM αποζητά να προβλέπει τις ανάγκες των πελατών αναπτύσσοντας διαφοροποιημένες, ανταγωνιστικές υπηρεσίες και προιόντα που βασίζονται σε νέες τεχνολογίες, συμβάλλοντας παράλληλα στην εξέλιξη του κλάδου και δημιουργώντας ολοένα μεγαλύτερη αξία για τους συνεργάτες της.

001-reliable

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Υπάρχουμε και αναπτυσσόμαστε με βάση την αξιοπιστία, στηρίζουμε σε αυτήν τις σχέσεις που χτίζουμε εσωτερικά και εξωτερικά. Η υπευθυνότητα, η ακεραιότητα και η επιχειρηματική ηθική διακρίνουν όλες τις δραστηριότητες και τις συναλλαγές μας.

003-handshake

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Λειτουργούμε σύμφωνα με τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης με σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον, την κοινωνία. Είτε αυτό αφορά στις εσωτερικές μας διαδικασίες, είτε στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη υπηρεσιών, είτε στις σχέσεις που αναπτύσσουμε με συνεργάτες, προμηθευτές και την κοινωνία.

004-checked

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ενεργούμε με ομαδικότητα, αφοσίωση στην εταιρία και δέσμευση απέναντι στον πελάτη, που βρίσκεται στο επίκεντρο της δραστηριότητάς μας. Αναπτύσσουμε πρωτοπόρες λύσεις και διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται στη σωστή εξυπηρέτηση και την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας απέναντι στους πελάτες, καταβάλλοντας προσπάθεια για συνεχή βελτίωση.

005-loupe

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Λειτουργούμε με διαφάνεια, διατηρούμε και αναπτύσσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον ασφαλές και με ίσες ευκαιρίες. Η ανάπτυξη της εταιρείας αφορά το επιχειρηματικό αποτέλεσμα και η διαφάνεια και η παροχή πληροφόρησης είναι οι βασικές προϋποθέσεις για ένα θετικό και επικερδές αποτέλεσμα. Η εταιρική διαφάνεια είναι απαίτηση και καθήκον προς την κοινότητα, τους εργαζόμενους, το περιβάλλον για μια επιχείρηση όπως η ΕNERES CPM που προσδοκά να αφήσει ένα θετικό κοινωνικό αποτύπωμα όπου λειτουργεί και δραστηριοποιείται.

Χάρει στην συνεργασία μας με την Alfen είμαστε σε θέση να παρέχουμε best-in-class έξυπνους φορτιστές για οικιακές, δημόσιες και επαγγελματικές εφαρμογές που μπορούν να βελτιώσουν τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων ως προς την ασφάλεια, την απόδοση και την αξιοπιστία.

Το συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο φορτιστών μας καλύπτει καίριες τοποθεσίες σε όλη την
Ελλάδα, προσφέροντας ευέλικτες επιλογές φόρτισης και σιγουριά στις μετακινήσεις των
οδηγών ηλεκτρικών οχημάτων.