Πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά"

Για αυτοκίνητα με λιανική τιμή προ φόρων έως 30.000 ευρώ, η επιδότηση είναι 20 % με όριο τα 6.000 ευρώ. Από 30.001 έως 50.000 ευρώ, η επιδότηση είναι 15 % με όριο τα 6.000 ευρώ.

epidothsh-autokinhtou-kinoumai-hlektrika

Τα φυσικά πρόσωπα μπορούν να ζητήσουν επιπλέον επιδότηση 500 ευρώ για αγορά έξυπνου οικιακού φορτιστή (σε συνδυασμό με αγορά ΙΧ).

Για δαπάνη αγοράς, εγκατάστασης και λειτουργίας δημόσια προσβάσιμων σημείων φόρτισης, χορηγείται στην επιχείριση επιπλέον φορολογική απόσβεση 50% εντός του ίδιου έτους.

Περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση επιδότησης ηλεκτροκίνητων οχημάτων “Κινούμαι ηλεκτρικά” μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω παρουσίαση.

Οι άνθρωποι του δικτύου Charge+ είναι στη διάθεση σας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον καταλληλότερο επιδοτούμενο έξυπνο φορτιστή Η/Ο, που ταιριάζει στις ανάγκες και στο μοντέλο του αυτοκινήτου σας, προσφέροντας ασφάλεια, ποιότητα φόρτισης και μοναδική ευκολία χρήσης και να αναλάβουν εξολοκλήρου τις απαραίτητες διαδικασίες εγκατάστασης του οικιακού φορτιστή σας.